Advocaten

Het inschakelen van een advocaat is de meeste gevallen niet iets wat je vaak of graag doet. Bij persoonlijke of zakelijke kwesties hoop je dat een advocaat je bij kan staan. Rechtshulp Advocaten op Assen doet dat, in gewone taal.

rechtshulpadvocaten.nl

Complexe zaken

Het inschakelen van een advocaat is veel gevallen niet iets wat je vaak hoop te deon. Bij persoonlijke en zakelijke kwesties hoop je dat een advocaat je bij kan staan. Rechtshulp Advocaat helpt juist met advies in gewone taal. Voor advies, onderhandeling en verdediging.

Persoonlijk advies

Als service organisatie is het team je grootste kracht. Daarom zijn de advocaten en medewerkers direct zichtbaar en aanwezig in het menu. Via de profielpagina kun je meer te weten komen over de keuze om advocaat te worden. Ook is direct te zien wat de specialisaties zijn van de desbetreffende advocaat.

Rechtsgebied

De pagina’s van de rechtsgebieden bieden nu alle informatie die een bezoeker mogelijk wil weten. Naast de informatie over het rechtsgebied zie je de hulp die Rechtshulp Advocaten kan bieden. Met de optie om direct contact op te nemen met de specialist of een vraag te stellen via het formulier.

Laagdrempelig

Om de stap naar een advocaat zo simpel mogelijk te maken zijn er op vaste tijdstippen inloopspreekuren op 6 locaties in Drenthe en Groningen. De website is hierop ingericht om bezoekers te informeren over deze vrijblijvende manier van contact.


Details

OpdrachtgeverRechtshulp Advocaten
Jeroen Kanning, Karin Koops & Robert Eefting
rechtshulpadvocaten.nl

Wat precies?Werkzaamheden
Concurrentieanalyse
Ontwerp website
Ontwikkeling website
Zoekmachine optimalisatie

In samenwerking metDe Goede Gastvrouw
Evelien en Eva.
degoedegastvrouw.nl

WillekeurigeFeiten
Landingspagina’s voor spreekuren
Rode driehoek is een knipoog naar het vouwen van papier