Het Drents Kwartiertje

Het Drents Kwartiertje organiseert groepsuitjes, teambuildingsuitjes en trainingen met diverse activiteiten.

Naast Solex, Tuktuk en DAF rijden kun je er allerlei creatieve en culinaire workshops volgen, spannende games spelen en lekker actief buiten bezig zijn.

www.hetdrentskwartiertje.nl

Gezelligheid

Potentiële klanten oriënteren zich nu vooral online. Ze doen het in opdracht om voor de collega’s een leuke activiteit uit te zoeken of de eigenaar kiest zelf een activiteit die past bij zijn/haar personeel.

Bij Het Drents Kwartiertje zijn meer dan 106 mogelijkheden in 9 categorieën dus het is belangrijk dat bezoekers niet verdrinken in het enorme aanbod.

Door een duidelijke scheiding van de primaire informatie aan de linkerkant en de secundaire informatie aan de zijkant krijgt de bezoeker niet teveel prikkels.

Op de nieuwe website wordt op de voorpagina een activiteit uitgelicht die als blikvanger dient. Zo kan Het Drents Kwartiertje een bepaalde activiteit extra aandacht geven. De website is geschikt gemaakt voor mobiele apparaten. Gezien het bezoekersaantal van 35% is het een logische keuze om de site te optimaliseren voor smartphones en tablets.

De detailpagina van een bepaalde activiteit is de pagina waar bezoekers informatie tot zich nemen en geprikkeld worden door de afbeelding om (hopelijk) overtuigd te worden. Door een duidelijke scheiding van de primaire informatie aan de linkerkant en de secundaire informatie aan de zijkant krijgt de bezoeker niet teveel prikkels.

"..meer dan 80 mogelijkheden in 9 categorieën dus het is belangrijk dat bezoekers niet verdrinken in het enorme aanbod. "

het-drents-kwartiertje-1
het-drents-kwartiertje-2
het-drents-kwartiertje-3

Details

OpdrachtgeverHet Drents Kwartiertje
Margriet & Jan Slotman
www.hetdrentskwartiertje.nl

in de praktijk
Werkzaamheden
Ontwerp website
Ontwikkeling website
Zoekmachine-optimalisatie

Willekeurige
Feiten
Meer dan 106 activiteiten voor 9 doelgroepen
Gemiddelde duur op een activiteit-pagina is 1 minuut en 9 seconden