Hopma Makelaardij

Hopma Makelaardij is een gevestigde naam in stad en omstreken. Haar dienstverlening is gebaseerd op zorgvuldigheid, openheid en integriteit.

De nieuwe website richt zich op mobiel verkeer en bespaart Hopma veel tijdwinst door het automatisch publiceren van nieuwe woningen.

Ga direct naar www.hopma.nl

Deskundig

Stefan Verhoeven van Hopma Makelaardij vond het na een aantal jaren tijd om de website te vernieuwen. Het uiterlijk van de website was gedateerd en bezoekers via smartphone en/of tablet werden niet goed bediend. Dat kon anders.

Hij besloot een nieuwe website te bouwen. Een website met één belangrijke doelstelling, het woningaanbod zo goed mogelijk te presenteren.

Het woningaanbod weergeven is de belangrijkste functie van de website. Het filteren van plaats, vanaf- en tot-prijs, moet snel en gemakkelijk werken. Heeft de bezoeker een woning geselecteerd, dan is de detailpagina met woninginformatie erg belangrijk.

Hoe kunnen we de informatie zo optimaal mogelijk weergeven en het navigeren tussen de omschrijving, foto, brochure en Google Maps verbeteren?

De ervaringen met en beoordelingen over Hopma Makelaardij door kopers en verkopers is ook geïntegreerd in de website. Middels deze pagina krijgen potentiële cliënten een objectief beeld over de dienstverlening van Hopma Makelaardij.

Om bezoekers een impressie te geven van het trackrecord van Hopma, zijn ook de verkochte woningen te vinden op de website. Naast interessante achtergrondinformatie, geeft het zoekmachines meer houvast om de positie op de resultatenpagina te versterken.

De keuze qua CMS is gevallen op WordPress. Mede doordat er een bestaande plugin bestaat om woningen vanuit het woning beheersysteem van Hopma Makelaardij te tonen. Het plaatsen en bijwerken van de woningen gaat daardoor automatisch.

Ervaringen met en beoordelingen over Hopma Makelaardij op Funda zijn geïntegreerd in de website.

Hopma-makelaardij
hopma-2

Details

OpdrachtgeverHopma Makelaardij
Stefan Verhoeven
www.hopma.nl

in de praktijk
Werkzaamheden
Ontwerp website
Ontwikkeling website
Implementatie WordPress plugin woningen
Zoekmachineoptimalisatie

Willekeurige
Feiten
Automatisch updaten van woningaanbod
Bounchepercentage van 30%