Oog voor detail

Een persoonlijke aanpak is typerend voor Makelaar Stad & Ommeland. Edwin Linker en zijn collega’s hebben oog voor detail en gaan voor het resultaat. Met een klein maar professioneel team richten zij zich op de stad Groningen en het directe Ommeland.

De aanpak van de aan- en verkoop is voor Edwin een van de belangrijkste pijlers en daarin kan Makelaar Stad & Ommeland zich onderscheiden. Naast het reguliere woningaanbod richt Makelaar Stad & Ommeland zich ook op beleggingsobjecten van studenten- en kamerverhuurpanden. Tijdens het gehele traject hebben we de persoonlijke aanpak laten doorklinken, zo ook in de overzichtspagina waar je als bezoeker de essentiƫle filters ziet als de prijs en het type van de woning. De woningen vallen op, wat uiteindelijk het doel is van de website.

makelaar-website-1
makelaar-website-3
Makelaar Stad & Ommeland

De woningdetailpagina is wel het diamantje van de website. Met een ruime opzet en de sfeerafbeelding bovenin is de woning optimaal gepresenteerd per onderdeel. De call-to-action geeft een gepersonaliseerde afsluiting. De diamantvorm komt op de pagina’s ook terug waardoor het past bij de huisstijl en zorgt ervoor dat de pagina’s qua layout aantrekkelijk ogen.

makelaar-website-5
makelaar-website-6
Makelaar Stad & Ommeland

Naast de website heeft de makelaardij ook een social media training gekregen gericht op hun vakgebied. Het inzetten van de juiste kanalen op Twitter, Facebook en LinkedIn geeft het maximale bereik en dus ook resultaat. Voor LinkedIn is dit meer gericht op concullega’s en vastgoed, waarbij Facebook juist weer gericht is op de 2e graads relaties van verkopers.

makelaar-website-8
makelaar-website-9
Makelaar Stad & Ommeland

Details

OpdrachtgeverMakelaar Stad & Ommeland
Edwin Linker
www.mseo.nl

In de praktijkWerkzaamheden
Strategie
Ontwerp website
Ontwikkeling website
Training social media