Elektrisch

Zakelijk elektrisch rijden is hier. Mobility Service gaat voor een nieuwe website gericht op de zakelijke elektrische lease rijder.

Opgeladen kick-off en geruisloze launch

Met meer dan 3150 auto’s in de vloot is Mobility Service Nederland geen kleine speler. Het aanbod van elektrische auto’s gaat de komende jaren een raketvlucht nemen. MSN speelt hierop in met de lancering van Mobility Service Electric. Eenvoudig elektrisch leasen voor de zakelijke rijder. Rond half september zijn we met een klein team gestart en in een krappe 4 weken is de website ontwikkeld.

"Een typisch autosfeertje, stoer maar toch fris"
elektrisch-rijden-2

Auto's op basis van actieradius

Smartphone en tablets eerst!

Eerste stap was het opzetten van de te wandelen paden voor mobiele bezoekers. Hoe kunnen we ze zo snel mogelijk naar de auto en configurator sturen om een prijs te berekenen? Hoe gaan we de auto’s onderscheiden op de overzichtspagina?

In korte sprints van een week is er een prototype opgezet (met Sketch & Marvel) en wekelijks besproken. De focus was mobiel, gezien de heldere statistieken van mobilityservice.nl.

elektrisch-rijden-3

Kenmerken die onderscheiden

Petrolheads en laadkoppen

De meer dan 25 medewerkers bij Mobility Service kun je gerust autogekken noemen die klanten zonder problemen mobiel willen houden. De website zakelijkelektrischleasen.nl  ademt dat auto gevoel. Op de voorpagina zijn de auto’s weergeven op basis van actieradius en een kekke dashboard look. Ook is er een keuzehulp die je op basis van de wensen een top 3 presenteert. De kenmerken van een auto is gericht op elektrisch en toont daarom de specificaties van actieradius, snelladen en PK’s.

Mocht je in de configurator verdwalen dan attendeert de site je op de calculator om zo de aandacht nogmaals te trekken. Ook is de Timeline met historie een aanrader, MSN heeft duidelijk al een link met Electric.

elektrisch-rijden-4

Stel je Tesla samen, het kan allemaal

Uitgelezen?

Configureer nu je eigen Tesla op zakelijkelektrischleasen.nl


Details

OpdrachtgeverMobility Service Nederland
Hilda & Alexander van Marketing
mobilityservice.nl

In samenwerking metKevin de Vette
vette.media

Nee heb je, Jesse kun je krijgen
www.jesseschaap.nl

In de praktijkWerkzaamheden
Interaction Design
Web Design
Front-end HTML

PositieveFeiten
In 1 maand gerealiseerd
Tesla fotomateriaal
Dream team
TESLA!